Mă pot mulţumi şi cu versiuni mai vechi ale unor programe?

ianuarie 22, 2013

winrar2Indiscutabil, programele noi vin cu facilităţi în plus şi pot îndeplini unele sarcini mai bine faţă de programele mai vechi care se încadrează în aceeaşi categorie. Cu toate acestea, diferenţele dintre două programe de calitate, unul mai vechi şi unul de ultimă oră, nu sunt chiar atât mari pe cât lasă se înțeleagă producătorii de software.

Trebuie să vă gândiţi că şi în urmă cu trei ani se puteau face lucruri remarcabile cu calculatorul, iar atunci nu existau decât programele care astăzi au ajuns să fie categorisite ca învechite. Dacă o companie software vă promite mare cu sarea la lansarea unui nou program trebuie să vă mai astâmpăraţi entuziasmul, winrar_3pentru că la fel se întâmpla şi în urmă cu ceva timp la lansarea primei versiuni sau a unei versiuni inferioare a aceluiaşi program.

În concluzie, dacă nu aveţi probleme cu bugetul ultima versiune este cea mai recomandabilă. Dacă însă bugetul nu vă permite să cumpăraţi ultima versiune, nu trebuie să lăsaţi totul baltă. În acest caz trebuie să studiaţi piaţa să aflaţi ce firme mai produc programe asemănătoare, care este diferenţa dintre un program sau altul. Nu trebuie uitate programele gratuite care pot fi transferate foarte simplu pe hard diskul dumneavoastră dacă le găsiţi odată indentificate pe Intenet

Comentarii

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.