WIRELESS

mart. 17

Salut! Am si eu o problema…..daca administratorul sau oricare ma poate ajuta si pe mine.! Am un router DLink dl-524 …imi merge wireless-ul pe laptop….dar nu imi merge pe telefon.! In plus router-ul imi scade viteza netului cu mult…si la PC….au venit providerii au facut teste si asta au observat ca prin cablu direct imi merge netul prevazut in contract iar prin router imi scade la jumate! Va rog frumos ajutati-ma….ce canal trebuie sa aleg pentru wireless? ce security?? Va multumesc anticipat

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Un comentariu la articolul “WIRELESS”

  1. admin on martie 17th, 2013 2:59 pm

    Sebastian, cea mai buna optiune e sa-ti schimbi routerul. DL-524 este un model a aparut pe piata in anul 2004. (ce-i drept, au existat si niste revizii hardware ulterioare, dar tot un model invechit ramane)

    Trebuie sa vezi routerul ca pe un calculator = acesta are un microprocesor (chip-ul principal) si, de asemenea, are si memorie RAM. Cerintele din anul de gratie 2004 erau cu totul altele fata de zilele noastre. Un router de generatie noua este pur si simplu mai performant din toate punctele de vedere fata de un router mai vechi, la fel cum un calculator din 2013 este mult mai performant decat un Pentium 4 de acum 8 ani de zile.

    Ca o concluzie, investeste 100 de lei intr-un router de generatie si o sa obervi diferente majore, in special la rata de transfer wireless.

    Cat despre setari nu ar trebui sa fie vreo problema cu nici unul din standardele de securitate. Standarul WEP e lansat in 1999 de exemplu si e compatibil si cu primul telefon care a avut wireless.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.