wireless

mart. 1

Buna! am cumparat un router Edimax 6828ns, merge destul de bine, dar unele pagini pe tableta le incarca foarte greu sau dupa multe refresh-uri. la pc, merge bine download 10mbs upload 1mbs si ping 15 ms. toate astea le am si la tableta cu diferenta ca ping-ul este in jurul a 50ms, probabil de aceea nu incarca paginile.intrebarea mea es te cum as putea creste ping-ul, routerul este slab ? plus ca la 10 metrii semnalul dispare ! providerul este nextgen ! MULTUMESC !

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Avem 6 comentarii la articolul “wireless”

 1. Guru on martie 7th, 2014 9:09 pm

  Inainte de toate, incearca ultimul firmware:

  Firmware
  Fix iQsetup UI problem
  2014-01-21

  Cu toate firmware-ul pare sa trateze alte probleme, intotdeauna e recomandat ultimul. La conexiunea wireless incearca sa pui un 802.11G standard la 54mbps, open, cu restrictie pe mac.

 2. vasile bergmann on martie 8th, 2014 4:41 pm

  multumesc, dar nu pot modifica nimic la router, sint setarile de fabrica, totul se realizeaza automat ! am pus firmware-ul, din start, eventual altceva, am mai citit pe forumuri, unii zic ca e normala pierderea, niciodata nu va fi ca la pc ! oricum multumesc !

 3. Alexa on decembrie 2nd, 2014 3:15 am

  Buna . Am si eu o problema , de 2 zile nu pot accesa nici o pagina web nici skype nici nimic de pe laptop . Desii am conexiunea buna la wirreles si de pe telefon functioneaza . Dar si pe laptop mergea pana acum 2 zile ..

 4. Catalina on decembrie 21st, 2014 9:56 pm

  Buna seara. Am si eu o problema. Cand incerc sa conectez la wi-fi laptopul mamei cade conexiunea si de pe celelalte laptopuri si pana nu opresc conexiunea de pe acel laptop nu merge pe celelalte. problema mai mare e ca nici pe laptopul mamei nu merge netul , el doar o intrerupe si pe celelalte…(nu stiu daca am fost f explicita). Sa incerc sa reinstalez widows sau ce solutie ar fi?

 5. tataieee on decembrie 25th, 2014 1:41 am

  @Alexa:
  Posibil să fi luat vreun virus, altă explicaţie în cazul tău nu văd.
  Îti recomand să scanezi cu acest program: http://clubtech.ro/viewtopic.php?f=56&t=1091

 6. tataieee on decembrie 25th, 2014 1:42 am

  @Catalina:
  Încearcă un restart la router, după care configurează din nou setările.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.