Stic cumparat din Italia este valabil si in Romania?
ian. 17
Detin un stic de net achizitionat din Italia si vin peste o saptama in Romania il pot folosi si aici cu cartela de Orange?
Publicat de: Giani
Categorie: Intrebari-software
Subscrie
Raspunsuri.
Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗
Un comentariu la articolul “Stic cumparat din Italia este valabil si in Romania?”
Nelamuriri? Intrebari?
Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.

Hard Disk-ul – Seiful datelor Hard disk-ul sau discul dur este principalul dispozitiv de stocare al unui calculator personal. Cea mai mare şi mai importantă parte a software-ului cu care lucrează un calculator zi de zi se află stocată pe hard disk. Sistemul de operare se află stocat pe hard... [Citeste] »

- Windows 98 – episodul partiția și formatarea
- Windows 98 – episodul cu instalarea
- Windows 98 – episodul cu prea multa memorie RAM
- Benchmark i7-3770 3.4Ghz vs Pentium II
- Windows 98 – episodul cu UEFI și CSM-ul
- Windows 98 – episodul cu SSD-ul
- Windows 98 – episodul cu placa video.
- Windows 98 în Full HD – episodul cu monitorul
- Windows 98 – episodul cu mouse-ul
- Windows 98 – episodul cu USB-urile
- Windows 98 – episodul cu procesorul și memoria de ultimă generație
- Windows 98 – episodul cu placa de sunet
- Windows 98 – episodul cu placa de rețea și Internetul




Personal Computer Memory Card International Association PCMCIA este o asociaţie internaţională ce a luat fiinţă în anul 1989 cu scopul de a implementa standarde pentru diverse dispozitive ce pot... [Citeste] »

Memoria cache este o zonă de memorie rapidă care echipează un dispozitiv electronic in scopul de a mări viteza de lucru a acestuia. In lipsa memoriei cache, viteza de procesare ar avea de suferit doarece... [Citeste] »

Una dintre cele mai mari descoperiri în domeniul tehnologilor de stocare este reprezentată de stocarea optică. La baza acestui tip de stocare stă fenomenul optic cunoscut sub numele de reflexia luminii.1... [Citeste] »

1. Disc sau discuri neflexibile din metal (platane) acoperite cu un strat de material magnetizabil. Aceste discuri sunt învârtite... [Citeste] »

Ansamblul de reguli după care fişierele sunt numite, stocate şi organizate formează un sistem de... [Citeste] »

Numele si ocupaţia vă rog…? Acolo unde există un fişier există şi o denumire formată din... [Citeste] »
Giani, stick-ul cumparat din strainatate intra in aceeasi categorie cu un telefon mobil. Este foarte posibil ca stick-ul sa fie blocat pe reteaua operatorului de unde l-ai achizitionat ceea ce-l face incompatibil cu o alta cartela.
Ca si-n cazul telefoanelor, ai optiunea sa-l deblochezi. E vorba de un cod de delocare care se calculeaza in functie de IMEI-ul stick-ului. Pentru stick-urile mai vechi se gasesc calculatoare de coduri pe internet – pur si simplu introduci IMEI-ul si primesti codul de delocare. Pentru stick-urile mai noi aceste coduri nu prea se obtin gratuit.Oficial ar trebui sa ceri codul contra cost de la firma de la care ai achizitionat stick-ul. Totusi, daca ai reusit sa obtii codul de deblocare de pe net, atunci e suficient sa introduci o cartela straina in stick iar aplicatia cu care vine echipat stick-ul iti va cere sa introduci codul de delocare (NCK). Atentie, ai voie doar la 10 incercari.