Stic cumparat din Italia este valabil si in Romania?

ian. 17

Detin un stic de net achizitionat din Italia si vin peste o saptama in Romania il pot folosi si aici cu cartela de Orange?

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Un comentariu la articolul “Stic cumparat din Italia este valabil si in Romania?”

  1. admin on ianuarie 18th, 2013 12:13 pm

    Giani, stick-ul cumparat din strainatate intra in aceeasi categorie cu un telefon mobil. Este foarte posibil ca stick-ul sa fie blocat pe reteaua operatorului de unde l-ai achizitionat ceea ce-l face incompatibil cu o alta cartela.

    Ca si-n cazul telefoanelor, ai optiunea sa-l deblochezi. E vorba de un cod de delocare care se calculeaza in functie de IMEI-ul stick-ului. Pentru stick-urile mai vechi se gasesc calculatoare de coduri pe internet – pur si simplu introduci IMEI-ul si primesti codul de delocare. Pentru stick-urile mai noi aceste coduri nu prea se obtin gratuit.Oficial ar trebui sa ceri codul contra cost de la firma de la care ai achizitionat stick-ul. Totusi, daca ai reusit sa obtii codul de deblocare de pe net, atunci e suficient sa introduci o cartela straina in stick iar aplicatia cu care vine echipat stick-ul iti va cere sa introduci codul de delocare (NCK). Atentie, ai voie doar la 10 incercari.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.