Router TP LINK wr-741nd nu se conecteaza la rds

nov. 4

Buna ,

Am si eu o problema , routerul functiona fara probleme pe conectiunea de RDS , dar vreo 3 luni a ramas nefolosit.

(vacanta de vara) si acuma nu se mai conecteaza , Facut si refacut setariile PPPOE , upgrade de firmware….. resetari la setarile de fabrica si tot nimic. PS: conectiunea pe direct merge la laptop(incercat si clone mac)

Aveti vreo idee?

Multumesc anticipat

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Avem 3 comentarii la articolul “Router TP LINK wr-741nd nu se conecteaza la rds”

 1. admin on noiembrie 5th, 2015 11:35 am

  Fiecare router are un fel de jurnal (log) – accesibil undeva din meniul tools/settings. Vezi ce eroare da acolo si da paste aici.

 2. florin on ianuarie 6th, 2021 10:09 pm

  salut! am cumparat un router Mercusys si vreau sa il configurez… am bagat cablul de internet in laptop si in Wan-ul de la router, dar cand vreau sa intru pe site „mwlogin.net” ca sa il configurez imi apare ca si cum nu as avea internet. inca o chestie, daca conectez cablul la laptop si la unu dintre porturile routerului, siteu-l merge, dar dupa imi spune ca nu sunt conectat la internet cu routerul. va rog frumos sa ma ajutati

 3. Guru on februarie 8th, 2022 2:08 pm

  @Florin

  Routerul il conectezi in alt router? Atunci s-ar putea sa ai o problema pentru ca folosec ambele acelasi gateway, cele mai comune sunt: 192.168.0.1 sau 192.168.1.1. Poti configura manual gateway-ul la al doilea router ca sa nu intre in conflict cu primul.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.