router ip

mart. 23

Salut, am o intrebare, ip se poate schimba? (am un HG520B, conexiune clicknet )

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Avem 4 comentarii la articolul “router ip”

 1. admin on martie 23rd, 2013 7:56 pm

  IP-ul dintre calculatorul tau si router se poate schimba. In mod standard, aceasta este alocat dinamic folosind protocolul DHCP, cu alte cuvinte la „mica intelegere” a echipamentelor, fara interventia user-ului.

  IP-ul cu care se inregistreaza routerul in reteua clicknet, de regula nu este treaba utilizatorului. In majoritatea cazurilor IP-ul este alocat dinamic de catre serverele providerului.

 2. Ovidiu on martie 23rd, 2013 9:14 pm

  ok, asta am inteles, dar mai am o intrebare… cineva cine a avut acces la router iar acum locuieste in alta parte, ar fi putut pune ceva pe el ca sa afle toate adresele accesate pana in prezent si in viitor?

 3. admin on martie 23rd, 2013 10:08 pm

  E destul de complicat sa pui pe un router un astel de soft de monitorizare. In schimb, e floare la ureche sa instalezi pe un calculator un soft care sa trimita la o adresa de email tot ce faci.

  Cu routerul nu mi-as bate capul de loc.

  Daca totusi banuiesti niste conspiratii ca in filmele cu spioni, atunci poti sa instalezi ultima versiune de firmware a routerului. Pe langa faptul ca ai cel mai nou soft, care de regula corecteaza anumite probleme, elimini si din mintea ta orice dubiu.

 4. Ovidiu on martie 23rd, 2013 10:38 pm

  ok , mersi de raspuns!

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.