P4i945GC – motherboard Asrock

feb. 25

nu mai porneste partea de video, nici onboard, nici pe slotul pci, am vrut sa reisntalez sistemul de operare si aparea hdd 0 de doua ori, dupa care nu mai vede hdd-ul, si a cazut video. Teoretic ar trebui sa mearga pe una din cele doua optiuni. Am facut …clear cmos…scos bateria (fara alimentare). Nu mai vrea sa plece, iar cand pleca se oprea la secventa de boot….ce imi sugerati sa mai incerc….multumesc

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Un comentariu la articolul “P4i945GC – motherboard Asrock”

  1. admin on februarie 25th, 2013 6:02 pm

    In general, atunci cand calculatorul nu afiseaza semnal video, rareori e chiar placa video cea vinovata. Placa de baza ar trebuie sa fie suspectul de serviciu din moment ce e o „instalatie” complexa care pune in legatura o sumedenie de componente.

    In cazul de fata, ar trebui urmata procedura standard, adica scoase toate componentele de placa de baza si apoi pornit cu minimul necesar – > adica 1 placuta memorie RAM, ambele alimentari de la sursa + placa video (daca nu este disponibila on board). De asemenea, de preferat e sa fie scoase absolut toate cablurile de placa de baza – inclusiv USB-urile frontale si lasat doar firul de power.

    Daca in scenariul descris mai sus placa de baza refuza sa porneasca atunci sunt mari sanse sa trebuiasca inlocuita.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.