laptop asus windows 7

oct. 4

L-am programat sa ia o "pauza" dupa o ora in caz de nu mai umblu la el (nu sa se inchida de tot). De ce uneori nu ia aceasta pauza? Cand sa intamplat sa nu ia "pauza" era la incarcat .Sa fie asta problema? Nu prea cred. De mousse nu m-am atins,in concluzie "pauza "trebuia luata. Nu inteleg de ce nu sa intamplat. Cred ca aceasta "pauza" de care vorbesc I se mai spune si hibernare nu sunt sigura.( Ecranul devine negru nu se inchide de tot).

Astept raspuns. Multumesc anticipat

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Avem 3 comentarii la articolul “laptop asus windows 7”

 1. admin on octombrie 4th, 2013 11:57 pm

  Depinde si de ce programe ai deschise in fundal.

  De exemplu, daca ai deschis un film (chiar daca e pus pe pauza), playerul video nu va lasa calculatorul sa intre in stand by. Ai grija si la programele de tip „uTorrent” care se ascund in fundal si vor tine permanent calculatorul deschis, daca au ceva de descarcat sau de incarcat catre alti useri. Alteori, poate fi de vina o anumita componenta hardware. Eu am avut un mouse pe USB cu oarecare probleme si-mi tinea tot timpul calculatorul treaza. Pe partea hardware, incearca sa updatezi driverele la zi.

 2. Cris on octombrie 5th, 2013 3:13 pm

  Dupa cate tin minte mouse-ul nu era conectat la laptop. Singurele ferestre deschise au fost 2 conturi de e-mail atat. In trecut chiar daca am avut deschise aceste ferestre cu cele 2 conturi de email laptopul a luat „pauza” dupa o ora cum era programat. Ma intreb daca exista alta explicatie.
  Mersi oricum.

 3. fanu on octombrie 5th, 2013 9:42 pm

  Parerea mea, toate belele se rezolva cu o REINSTALARE DE WINDOWS!

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.