HDD WD Scorpio Blue se misca greu

mai 13

Salut! In urma cu 7 luni a trebuit sa-mi inlocuiesc HDD la laptop, am luat un Western Digital Scorpio Blue, 500GB. Totul a fost bine pana acum o saptamana cand a inceput sa meaga incet, FOARTE incet. Am facut un test din BIOS si imi zice "Error. Disk failure." am facut un test cu un program pe site-ul celor de la Western Digital si imi da o eroare "Too many bad sectors". 2 teste diferite care indica o eroare a HDD-ului, dar ieri l-am formatat complet, am reinstalat Windows-ul si acum merge bine (ca inainte de a se misca incet). Acum sunt intr-o dilema, initial am vrut sa ma duc cu garantia si sa rezolv problema, acum daca merge bine sa ma mai duc sa-l inlocuiesc? Din cate stiu un hard odata stricat, ramane stricat. Iar testele le-am facut si dupa ce am dat format si aceleasi erori au aparut! Ce sa fac?

Multumesc anticipat!

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Avem 2 comentarii la articolul “HDD WD Scorpio Blue se misca greu”

  1. admin on mai 14th, 2013 2:24 pm

    Andrei, cel mai bine ar fi sa folosesti un program gen HDD Tune, Crystaldiskinfo sau orice alt utilitar care acceseaza functia SMART a hard disk-ului. * SMART vine de la Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology.

    Faci un printscreen si trimiti celor care se ocupa de garantie. Daca ei sunt de acord sa ti-l schimbe nu mai astepta, pentru ca hard-ul a ajuns ca un pacient care nu mai are decat cateva luni de trait.

  2. Andrei David on mai 16th, 2013 9:43 am

    Salut si multumesc! am luat testele de la HDD si l-am dus la garantie…acum mi-a venit unul nou!

    Acum sa vedeti si prostia mea! sunt in an terminal la facultate si am de lucrat la licenta plus alte proiecte, si cand am auzit ca dureaza 15 zile pana mi se rezolva problema m-am cam speriat, si asa mi-am luat un hard nou! iar acum in mai putin de 4 zile am 2 HDD-uri! m-am usurat de 220 de lei grei…

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.