Eroare: Please remove write protection

ian. 17

Am un card de memorie de la o camera Samsung de 10 megapixeli. E un card normal tip sdcard insa nu mai merge de o luna de zile. Cand il bag in calculator imi da eroarea din titlu cum cum pot sa remediez?

Respect, Manu.

Raspunsuri.

Nu uitati sa dati un like, folosind butonul din coltul din dreapta-sus ↗

Avem 4 comentarii la articolul “Eroare: Please remove write protection”

 1. tataieee on ianuarie 18th, 2013 7:28 am

  Card-ul este deblocat ? Scoate-l din aparat şi vezi că pe o margine ai un buton micuţ, citeşte pe card şi vezi în ce poziţie este deschis şi închis.
  Dacă este era deja deschis şi îşi dă mesajul ăla, nu mai ai ce sa faci cu el.

 2. tataieee on ianuarie 18th, 2013 7:36 am
 3. admin on ianuarie 18th, 2013 11:21 am

  Emanuel, problema la tine cred ca tine un mic switch care se gaseste pe marginea cardului si care are doua pozii: Lock – Unclock. (cel de care a mentionat si tataieee mai sus)

  [img]http://incepator.pinzaru.ro/wp-content/uploads/2013/01/SD_card_blocare.jpg[/img]

  Aceasta este o protectie mecanica asemnatoare cu cea cre se gaseste la casetele audio sau video. (ai mai batrani stiu despre ce e vorba) Practic, cand introduci cardul, daca switch-ul este in pozitia „unlock” el va impginge mecanic in interiorul card readerului un alt „switch” care determina daca este voie sa se scrie date.

  Verifica daca pe margine switch-ul nu este in pozitia de scriere, sau daca cumva nu are joc si cand il bagi se muta in pozitia de blocare. Pentru asta poti sa apelezi la o bucata de scotch si sa-l fixezi un pozitia corecta. (nu folosi mult scotch pentru ca risti sa-ti blochezi cardul, il infasori o singura data)

 4. Buck on ianuarie 3rd, 2017 5:46 am

  Supsliringry well-written and informative for a free online article.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.