wireless

Buna! am cumparat un router Edimax 6828ns, merge destul de bine, dar unele pagini pe tableta le incarca foarte greu sau dupa multe refresh-uri. la pc, merge bine download 10mbs upload 1mbs si ping 15 ms. toate astea le am si la tableta cu diferenta ca ping-ul este in jurul a 50ms, probabil de aceea nu incarca paginile.intrebarea mea es te cum as putea creste ping-ul, routerul este slab ? plus ca la 10 metrii semnalul dispare ! providerul este nextgen ! MULTUMESC !

6 comentarii la “wireless”

 1. Inainte de toate, incearca ultimul firmware:

  Firmware
  Fix iQsetup UI problem
  2014-01-21

  Cu toate firmware-ul pare sa trateze alte probleme, intotdeauna e recomandat ultimul. La conexiunea wireless incearca sa pui un 802.11G standard la 54mbps, open, cu restrictie pe mac.

 2. multumesc, dar nu pot modifica nimic la router, sint setarile de fabrica, totul se realizeaza automat ! am pus firmware-ul, din start, eventual altceva, am mai citit pe forumuri, unii zic ca e normala pierderea, niciodata nu va fi ca la pc ! oricum multumesc !

 3. Buna . Am si eu o problema , de 2 zile nu pot accesa nici o pagina web nici skype nici nimic de pe laptop . Desii am conexiunea buna la wirreles si de pe telefon functioneaza . Dar si pe laptop mergea pana acum 2 zile ..

 4. Buna seara. Am si eu o problema. Cand incerc sa conectez la wi-fi laptopul mamei cade conexiunea si de pe celelalte laptopuri si pana nu opresc conexiunea de pe acel laptop nu merge pe celelalte. problema mai mare e ca nici pe laptopul mamei nu merge netul , el doar o intrerupe si pe celelalte…(nu stiu daca am fost f explicita). Sa incerc sa reinstalez widows sau ce solutie ar fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *