Stic cumparat din Italia este valabil si in Romania?

Detin un stic de net achizitionat din Italia si vin peste o saptama in Romania il pot folosi si aici cu cartela de Orange?

Un comentariu la “Stic cumparat din Italia este valabil si in Romania?”

  1. Giani, stick-ul cumparat din strainatate intra in aceeasi categorie cu un telefon mobil. Este foarte posibil ca stick-ul sa fie blocat pe reteaua operatorului de unde l-ai achizitionat ceea ce-l face incompatibil cu o alta cartela.

    Ca si-n cazul telefoanelor, ai optiunea sa-l deblochezi. E vorba de un cod de delocare care se calculeaza in functie de IMEI-ul stick-ului. Pentru stick-urile mai vechi se gasesc calculatoare de coduri pe internet – pur si simplu introduci IMEI-ul si primesti codul de delocare. Pentru stick-urile mai noi aceste coduri nu prea se obtin gratuit.Oficial ar trebui sa ceri codul contra cost de la firma de la care ai achizitionat stick-ul. Totusi, daca ai reusit sa obtii codul de deblocare de pe net, atunci e suficient sa introduci o cartela straina in stick iar aplicatia cu care vine echipat stick-ul iti va cere sa introduci codul de delocare (NCK). Atentie, ai voie doar la 10 incercari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *