Problema incarcare pagina Web

Am un calculator cu CPU Intel Celeron 336 , 2,8GHz cod Prescott. Memoria DDR2 Single 512MBytes 333,3MHz. Utilizez Windows XP Home.Problema este ca unele pagini cu continut mare se incarca greu ,dureaza mult sau se blocheaza incarcarea .Daca adaug inca o memorie DDR2 de 1GB in slotul liber se va imbunatatii incarcarea si rularea paginilor? Placa de baza MSI MS-7364-1.1 VIA P4M900/CN896/VN896/PT890.Cum ar trebui sa procedez?

4 comentarii la “Problema incarcare pagina Web”

 1. Windows XP ar trebui sa fie in lagul sau si cu 512MB RAM. Sa nu uitam ca la lansare rula pe calculatoare echipate in general cu 128 sau 256 MB RAM.

  Totusi nici XP-ul nu mai este cel din 2001 si nici site-urile. Pe atunci erau optimizate pentru conexiuni slabe prin modem si in general home page-ul trebuia sa se incadreze sub 100KB pentru a se incarca rapid.

  Acum sunt home page-uri si de 10MB dar majoritatea site-urilor sunt responsabile in privinta continutului. Cei care detin un site urmaresc intotdeauna ca transferul catre utilizator sa fie cat mai mic.

  Cu alte cuvinte, chiar si site-urile care par mai impotonate nu fac mare deranj in memoria RAM vorbim aici de continuturi pe pagina in general de sub 1MB sau in cel mai rau caz de cativa MB. Nu e necesar inca 1000MB de RAM ca sa ruleze cum trebuie un site oarecare.

  Ar trebui sa verifici ca resursele sa nu fie consumate de virusi si alte programele inutile. Daca ai sa reinstalezi Windows-ul ai sa observi ca site-urile respective o sa se incarce normal in primele zile. Problema e ca sanatatea sistemului e afectata in timp de programe si programele, virusi etc.

  Procesorul trebuie avut in vedere pentru un upgrade.

  +1GB ar fi recomandat pentru ca e un upgrade ieftin si care se simte cat de cat.

 2. Scaneaza calculatorul de virusi si alte necazuri, vezi daca nu e vreun program ce tine procesorul ocupat in 100%.

 3. Incarcarea paginii web tine de la latimea de banda pe care o ai tu de la furinizoru de internet.
  Daca latimea de banda este mica, Poti sa ai procesior I7. Si cati mii de giga RAM vrei tu. IRELEVANT.
  Latimea de banda a furnizorului de net (RDS, Romtelecom, Ilink etc.) tine de viteza de incarcare a paginii, si a vitezei de transfer.

  Sau alta alternativa – Foloseste alt browser dekt IE. Moziila, Chrome. Daca face la fel.. nu ai nimic de facut.
  Nu da banii pe memorii ram, ca nu ai de ce.

 4. Mircea a pus punctul pe i cu latimea de banda. Vezi sa nu fie vreo problema viteza la net.

  Daca intri prin stick wireless de ala apoi e jale cu latimea de banda ca depinde cat de tare e semnalul, si depinde prin ce tehnologie te conectezi daca e pe 3G sau pe EDGE. Pe EDGE ai transfer de 15KB pe secunda apoi pina se incarca 2-3 mega ai de fumat o tigara. (nu recomand :p )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *