cum se reseteza

va rog sa imi spuneti si mie cum se reseteaza cu leptop la setarile din fabrica va rogggg multumesc

4 comentarii la “cum se reseteza”

 1. Ce setari din fabrica ai in vedere?

  Daca cauti setarile din BIOS, atunci intra in interfata bios-ului folosind combinatia de taste care-ti apare pe ecran imediat ce deschizi calculatorul. In 90% cazuri in BIOS se intra apasand tasta Delete sau F2. Odata ajuns in BIOS, selecteaza optinea „LOAD SETUP DEFAULTS”. In general setarile ce se pot face din BIOS la un laptop sunt foarte putine, asa ca problemele pe care cauti sa le remediezi probabil nu se vor rezolva prin aceasta metoda.

  In situatia in care laptopul a venit cu un Windows preinstalat si acesta a ramas inca la locul lui pe hard disk ai optiunea sa reinstalezi Windowsul si toate programele cu care a fost livrat laptopul din fabrica.

  Pentru asta, trebuie sa folosesti de asemena o combinatie de taste care-ti este afisata pe ecran. In general, romanii nostri care reinstaleaza Windows de pe CD/DVD formateaza tot hard disk-ul si sterge Windowsul care este pus din fabrica pe hard disk intr-o partitie speciala. Daca ti-a mai reinstalat cineva Windows-ul pina acum, iti poti lua adio de la acest scenariu. (bineinteles, in cazul in care Windowsul a fost prezent acolo – daca nu ai un abtibild cu Windows pe spate si cun un serial number – insemna ca nu ai avut Windows preinstalat)

 2. salut am achizitionat in hdd extern g-drive de 750 gb …..este de apple macbook cum fac sa il folosesc ptr windows?multumesc

 3. Dl Lita George ati folosit hardul si nu a functionat sub Windows? Din cate stiu eu un hard extern merge pe orice sistem de operare fara nici o setare.

 4. Salut,
  Am laptop Packardbell,am instalat Windows7,dar nu s-a resetat pentru a apărea scrisul și imaginea normală,ci este imaginea cea din instalarea Windowsului(imaginea mare).Am setat-o eu din mouse,dar nu e cea corectă.Mă poți ajuta cu o informație utilă?
  Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *