arhiva zip

Buna!
Am si eu o problema la incarcarea unui fisier zip pe un site.
Atunci cand il incarc si vreau sa il trimit imi spune: "Sunt acceptate doar fisiere *.zip", chiar daca este zip.

7 comentarii la “arhiva zip”

 1. Este pe pagina de Facebook a celor de la BCR. Este un eseu ce trebuie arhivat zip, chiar daca acesta este deja arhivat de pe calc Zip, atunci când ii dau la browse se incarca dar la trimitere imi apare mesajul pe care l-am scris in comentariul anterior

 2. [file]http://incepator.pinzaru.ro/wp-content/uploads/2013/06/Factura_Orange_562859.ZIP[/file]
  pun parola si arhiva este curata fara text….de ce?

 3. Pentru Ghenadie

  Am deschis si eu arhiva nu o poti vedea deoarece este parolata.

  Este evident ca din moment ce documentul este protejat cu parola nu o sa-ti arate nici macar un preview la el. Intreaba la Orange de parola, daca nu cumva e aceeasi pe care o ai la contul de clintnt. Mai ai si optiunea de a folosi un program care inlatura parola – cauta pe google – pdf password remove.

  Pentru Andrada, imi pare ca nu ti-am raspuns la timp, am intrat pe o pagina BCR de facebook (nu stiu daca cea oficiala) si acolo scria ca concursul s-a terminat.

 4. mersi pentru raspuns
  eu parola o stiu ,si cind o scriu se arata ca se deschide ,dar toate foile sint curate,numai in partea stinga de sus este scris de la cine vine pentru cine….etc si atit,dar unde e textul cu telefoanele?????

 5. este posibil cineva sa=mi stearga textul din arhiva ,daca se stie parola????? eu nu prea cunosc astfel de documente ….se poate de securizat ??? sau de aflat textul care a fost????mersi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *